Yrityskuljetukset

KULJETUKSET KATTAVASTI ERILAISIIN TARPEISIIN

Etsitkö toteuttajaa polttariporukan kuljetukseen ympäri kaupunkia viikonloppuiltana? Tarvitsetko kyydin lentokentälle aamutuimaan, jotta rantalomasi voisi alkaa mahdollisimman vaivattomasti? Tai kenties kyydin eläinlääkäriin koirasi kanssa? Etsitkö mahdollisesti luotettavaa kuljettajaa kyyditsemään lapsesi harrastuksiin? Taxikaari on apunasi kaikenlaisten kyytitarpeiden täyttämisessä! Tarjoamme turvallisen kyydin ammattitaitoisen kuljettajan toteuttamana, olipa määränpääsi mikä tahansa! 

MYÖS LÄHETTIKULJETUKSET TARPEEN MUKAAN

Henkilökuljetusten lisäksi toteutamme myös erilaisia lähettikuljetuksia asiakkaan tarpeen mukaan. Kyydissämme kulkevat luotettavasti perille saakka muun muassa tärkeät kirjeet sekä muut asiakirjat. Mikä ikinä onkaan lähettikuljetustarpeesi, kerro se meille ja me pyrimme löytämään tilanteeseen ja sinulle parhaiten sopivan ratkaisun!

YKSILÖLLISET TILAUSAJOT KOKENEELTA KULJETTAJALTA

Olemme tarjonneet tilausajoja Helsingissä asiakkaidemme tarpeisiin jo yli kuuden vuosikymmenen ajan. Meille tärkeintä on kohdata jokaisen asiakkaamme yksilölliset toiveet sekä tarpeet ja tarjota mukava, viihtyisä ja turvallinen tilausajo laadukkaan kaluston kyydissä. Tyytyväinen asiakas on aina ensisijainen tavoitteemme matkan pituudesta, määränpäästä ja muista tekijöistä riippumatta. Tervetuloa kyytiimme!